Loading...

Meld je aan voor De Talententuin Twente, het carrière-evenement van Twente!

woensdag 9 oktober 2024 | 11:00 - 15:30 | Metropool, Enschede

In samenwerking met:

De Talententuin Twente 2024

De Talententuin Twente is terug! De Talententuin is een unieke, interactieve beurs voor young professionals. Of ze nu op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan: tijdens ons event maken ze kennis met het Twentse bedrijfsleven. Moore MKW kan hier uiteraard niet missen. Als één van de grootste werkgevers uit de regio laten we graag zien welke carrièrekansen we bieden. Ook voor en aan jong talent!

Moore MKW is trotse partner

Als Moore MKW dragen we De Talententuin een warm hart toe. We zijn daarom ook deze tweede editie weer trotse partner in Twente. Omdat we er graag samen een succes van maken, zetten wij ons beste beentje voor. Daarom geven we als Moore MKW nog een extra stimulans om je als bedrijf nú aan te melden.

Bekijk hier de aftermovie van De Talententuin Twente 2023!

Daarom wil je erbij zijn:

  • Ontmoet jong talent
  • Bouw aan je netwerk
  • Vervul je vacatures
  • Positioneer je bedrijf

Kosten deelname De Talententuin Twente 2024

Hieronder vind je onze standaard prijspakketten. Hierin zijn de standruimte, twee lunchpakketten en promotie inclusief. Wil jij ook deelnemen aan De Talententuin Twente? Vul onderstaand formulier in, ontvang de brochure en meld je aan.

Meld je jouw bedrijf nu aan? Dan profiteer je als relatie van Moore MKW van onze Early Bird voucher ter waarde van 895 euro (6 m2 stand)! Eventuele extra kosten voor een grotere stand of andere aanvullende opties worden bij jullie in rekening gebracht. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal Early Bird vouchers beschikbaar, dus wees er snel bij!