Loading...

Voor werkgevers

In samenwerking met:

De Talententuin Twente voor werkgevers

We kijken vol trots terug op een geslaagde eerste editie van De Talententuin Twente! Het was te gek om nieuwe verbindingen tussen het bedrijfsleven en (internationale) studenten te zien ontstaan. Een hele mooie stap in het behoud van talent in de regio! In 2024 is er weer een nieuwe kans om deel te nemen aan De Talententuin Twente.

Doe mee en:

✓ Ontmoet jong talent
✓ Bouw aan jouw netwerk
✓ Vervul je vacatures
✓ Positioneer je bedrijf
✓ Vergroot jouw naamsbekendheid

Wil je deelnemen aan De Talententuin Twente in 2024? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in!

Wie bezoekt De Talententuin?

De Talententuin Twente trekt met name jonge bezoekers, tussen de 18 en 27 jaar. Ze hebben zowel een mbo- als hbo- of wo-achtergrond. De jongeren zijn op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of nieuwe baan. Of ze bezoeken De Talententuin omdat ze nieuwsgierig zijn naar de bedrijven uit de regio. Met ons carrière-evenement behouden we jong talent en laten we zien hoe aantrekkelijk het is om in Twente te (blijven of komen) werken.

Voor en door jongeren!

Uniek samenwerken, voor en door jongeren. De Talententuin Twente is hét visitekaartje voor jonge professionals. We creëren graag een hechte samenwerking tussen jonge talenten en ervaren ondernemers en bestuurders. Zowel binnen de organisatie, als de deelnemende bedrijven. Enthousiasme en regionale betrokkenheid zijn wat ons verbindt. Samen zetten we ons in voor een leefbaar, jong Twente!