Loading...

Victa Business Intelligence

Borne

Stage lopen, afstuderen of werken bij Victa Business Intelligence

 

Al bijna 15 jaar de data partner voor alle sectoren.

Wij leveren al bijna 15 jaar innovatieve Business Intelligence oplossingen. Inmiddels aan al meer dan 1.000 bedrijven in verschillende sectoren. Wij geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van data. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen.

Business Intelligence, maar dan anders.

Ambitieus, mensgericht en bevlogen. We hebben de passie en de drive om de beste in ons vakgebied te zijn en we zijn goed op weg. Onze kracht is onze heldere focus op BI. We doen alleen waar we goed in zijn, op onze eigen manier. Dat is wel zo duidelijk. Voor onze klanten, voor ons team. Ben jij net zo eigenwijs, eigengereid en eigenzinnig?


Werken met topklanten

Victa is momenteel één van de grootste leveranciers van Qlik en Power BI-oplossingen in Nederland. Dat betekent dat we werken met en voor topklanten. Dat houdt dus in dat jij ook met topklanten gaat werken en dat je de mogelijkheid krijgt om al je kennis, ervaring, inzichten en talenten voor een toonaangevende doelgroep aan te wenden.


Volop ruimte om je te ontwikkelen

Je staat op dit moment ongetwijfeld al op een zeer respectabel niveau in je carrière. Je hebt bepaalde sporen verdiend. En je huidige niveau biedt je een ideaal vertrekpunt om je carrière bij Victa voort te zetten. Wil je je kennis, je skills en je inzichten verder upgraden terwijl je bij Victa werkt, dan bieden we je daarvoor álle denkbare ruimte. Niet alleen op het zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

 

Gezellige borrels en feestjes
Het einde van de week is altijd een speciaal moment. We zien dat bij Victa altijd als een gezellig samenzijn, waarin we successen vieren, de week even de revue laten passeren en terugblikken op waardevolle momenten. Tevens gaan we minimaal een keer per maand gezellig een vorkje prikken bij een bistro in de binnenstad van Hengelo. Als Victa-collega ben je bij deze bistro dan ook een graag geziene gast!

 

We zien je liever vandaag dan morgen.

Is er een klik ontstaan? Heb je het gevoel gekregen dat Victa en jij wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen? Dan komen we liever vandaag dan morgen met je in contact.

 

Neem persoonlijk contact op met onze recruiter Saranda Bekker en omarm het succes.

Contact
Saranda Bekker
T: +31 (0)6 – 20675603
E: sbe@victa.nl

Victa Business Inteligence

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Victa Business Intelligence

Sector(en)
Informatietechnologie en communicatie
Bedrijfsgrootte
1-50 employees
Opgericht in
2009
Telefoonnummer
0620675603 062067**** Toon telefoonnummer
Locatie
Borne