Loading...

Twentse Kracht

Twente

Stage lopen, afstuderen of werken bij Twentse Kracht

Wie zijn wij?

Twentse Kracht is een samenwerkingsverband van inmiddels 22 aangesloten overheidsinstanties in Twente. Alle veertien Twentse gemeenten, Waterschap Vechtstromen, Gemeentelijk Belastingkantoor Twente, Veiligheidsregio Twente, Recreatieschap Twente, Omgevingsdienst Twente, Stadsbank Oost Nederland, Provincie Overijssel én SamenTwente werken samen. Dit doen we op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling van de Twentse ambtenaren en we bundelen onze krachten bij het vinden en binden van nieuwe collega’s. We hebben een vacature platform waar alle vacatures van onze organisaties te vinden zijn. Zoek je een baan binnen de publieke sector in Twente? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bedrijfsactiviteiten

Naast ons vacature platform hebben we een Twentse School, een eigen Traineeship Twente Overheid en organiseren we evenementen en kennis sessies grensoverschrijdende kennisdeling. We hebben inmiddels verschillende kenniskringen draaien om te zorgen voor verbinding en kennisdeling en -ontwikkeling. We ondersteunen onze Twentse Kracht organisaties in optimale duurzame inzetbaarheid en mobiliteit van medewerkers, met volop aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent op elk mogelijk denkbare plek binnen de overheid. Van uitvoerend personeel tot management en advies, van werk in de sociale sector, het fysieke domein maar natuurlijk ook IT en bedrijfsvoering.

Onze bedrijfscultuur

Elke Overheidsorganisatie is natuurlijk weer anders en het omschrijven van de bedrijfscultuur van 22 organisaties is lastig om te doen. Maar over het algemeen is te stellen dat iedereen die er werkt echt wil bijdragen aan de maatschappij. Met je werk in de publieke sector maak je direct impact op de burgers en inwoners. Van de openbare ruimte het armoede beleid, civiele techniek tot leefomgeving. Het werk doet er toe en de collega’s en cultuur ademen dit uit.

Voor onze werknemers

Een baan bij de overheid, is een baan voor de directe lokale bevolking. We bieden mooie werkomgevingen (denk aan stadhuizen, nieuwe stadskantoren, provinciehuizen en waterschapslocaties) in het midden van de maatschappij. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Je hebt een IKB en kan deelnemen aan verschillen de trainingen en cursussen, kennissessies, evenementen die wij als Twentse Kracht voor alle ambtenaren van de aangesloten organisaties aanbieden.

Photo Gallery

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Twentse Kracht

Sector(en)
Overheid
Locatie
Twente