Loading...

Membrane Systems Europe

Stage lopen, afstuderen of werken bij Membrane Systems Europe

Over Membrane

Membrane Systems Europe is een jong, internationaal bedrijf, gespecialiseerd in het design, de productie en installatie van afdeksystemen in de agrarische- en biogas markt. Samen met haar partners heeft Membrane Systems Europe tientallen jaren ervaring met wereldwijd ruim 4.000 gerealiseerde installaties in meer dan 40 landen.

Bedrijfsactiviteiten van Membrane

Membrane Systems Europe is actief in de biogasmarkt en richt zich hierbij met name op de afdekkingen van biogas installaties. Met onze afdekkingen zorgen wij voor een luchtdichte afsluiting van de tanks waardoor biogas kan ontstaan.

Bedrijfscultuur bij Membrane

Je komt te werken in een jong, gezellig team met ongeveer 15 collega’s op kantoor en 10 in de buitendienst. We kennen een platte organisatiestructuur met een open sfeer waarbij het indelen van je eigen werktijden tot de mogelijkheden behoort.

Wat biedt Membrane

Een plek in een jong en energiek projectteam waarbij er volop kansen zijn om jezelf te ontwikkelen. Het team is klein waardoor je echt voor een toegevoegde waarde kunt zorgen binnen onze organisatie. Initiatief tonen en ontwikkelen van jezelf of de organisatie wordt dan ook bijzonder gewaardeerd. Wij bieden een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Indien het tijdelijke dienstverband tot een vast dienstverband over zou gaan, bestaat er de mogelijkheid tot een bonusregeling.

Sfeerbeelden Membrane

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Membrane Systems Europe

Sector(en)
Industrie en productie