Loading...

Innovatiehub Tubbergen

Tubbergen

Stage lopen, afstuderen of werken bij Innovatiehub Tubbergen

Ontdek Innovatiehub Tubbergen: jouw startpunt in Noord-Oost Twente

Welkom bij Innovatiehub Tubbergen, dé plek voor jouw stage- of afstudeerplek in Noord-Oost Twente. Wij zijn een samenwerking tussen vier bedrijven uit de regio: Bouwmetaal, Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, Loohuis Installatietechnieken en Loogisch. Samen hebben we een gezamenlijk doel: het binden, boeien en behouden van jong talent in de regio.

Stagelopen of afstuderen bij Innovatiehub Tubbergen

Wij bieden uitdagende stage-, afstudeeropdrachten en projectmogelijkheden aan voor mbo, hbo- en wo studenten van verschillende opleidingen. Maar wij bieden nog meer dan dat! Bij de Innovatiehub krijg je namelijk de kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken door deel te nemen aan boeiende masterclasses tijdens de ontwikkelingsmiddagen. Ook krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen binnen de vier bedrijven in de hub. Naast de inhoudelijke begeleiding van je praktijkbegeleider, ontvang je ook extra ondersteuning van een talentcoach. En door te sparren met de andere studenten in de hub vergroot je niet alleen je netwerk, maar zorgen we er samen voor dat iedereen een te gekke stageperiode tegemoet gaat. Want samen hebben we de toekomst!

Waar wij voor staan

Het verkennen en benutten van jouw talent staan voor ons op nummer één. We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke groei, samenwerking, innovatie en het opbouwen van sterke relaties. 

We streven ernaar een fijne omgeving te creëren waarin plezier en leren hand in hand gaan, en waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Innovatiehub Tubbergen

No vacancies published by this company

Sector(en)
Dienstverlening en zakelijke diensten
Locatie
Tubbergen