Loading...

Innovatiehub Almelo

Almelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij Innovatiehub Almelo

Welkom bij de Innovatiehub Almelo. Hier komen acht toonaangevende bedrijven uit Almelo (ABI Acutus, Bolk, Brusche Elektrotechniek, Brusche Proces Technology, Kienhuis Bouwmanagement en Witzand Bouwmaterialen) samen om innovatie te stimuleren. Ons doel is om talent in de regio te binden, te boeien en te behouden.

Bedrijfsactiviteiten van Innovatiehub Almelo

Wij bieden boeiende stages, afstudeeropdrachten en projecten aan voor mbo, hbo en wo- studenten. Ondanks de acht bedrijven hoofdzakelijk actief zijn binnen de bouw-, transport- en technische sector, bieden we bij de Innovatiehub Almelo een breed aanbod aan stages, afstudeeropdrachten en projecten die niet alleen beperkt zijn tot deze vakgebieden.
Naast een reguliere (afstudeer)stage of onderzoek krijgen studenten bij ons extra gratis faciliteiten, namelijk:
• Extra begeleiding: Wij begrijpen de hectiek van het studentenleven en zijn hier om ze te ondersteunen. Of ze nu worstelen met tijdsbeheer, structuur missen in het verslag of gewoon behoefte hebben aan wat extra motivatie, wij helpen ze graag;
• Ontwikkelprogramma: Een integraal onderdeel van de (afstudeer)stage zijn de
tweewekelijkse ontwikkelmiddagen. Tijdens deze middagen krijgen ze interessante
masterclasses, workshops en bedrijfsbezoeken die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Bedoeld om ze klaar te stomen voor hun toekomstige carrière;
• Een groot netwerk van kennis en middelen: Bij de Innovatiehub Almelo maak je niet alleen uit van één, maar liefst acht gave bedrijven uit Almelo. Dit betekent dat je de unieke kans krijgt om een netwerk op te bouwen en kennis te delen. Het is dé plek om waardevolle contacten te leggen.

Bedrijfscultuur bij Innovatiehub Almelo

De bedrijfscultuur van de Innovatiehub Almelo wordt gekenmerkt door samenwerking, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Onze acht samenwerkende bedrijven streven naar een inspirerende en leerzame omgeving voor mbo, hbo en wo studenten. We moedigen een open en creatieve sfeer aan waarin ideeën worden gedeeld en nieuwe oplossingen worden verkend. Onze cultuur bevordert persoonlijke groei door middel van extra begeleiding en tweewekelijkse ontwikkelmiddagen, waarin we studenten de kans bieden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Samen streven we ernaar om een stimulerende omgeving te creëren, waarin iedereen kan gedijen en bijdragen aan innovatie en groei.

Wat heeft Innovatiehub Almelo te bieden voor werknemers?

Wij bieden stagiaires een stimulerende en waardevolle ervaring. Bij ons kun je verwachten:

  1. Inspirerende leeromgeving: We zijn een samenwerking van acht vooraanstaande bedrijven in Almelo, wat betekent dat je wordt ondergedompeld in een diverse en innovatieve zakelijke omgeving.
  2. Samenwerking en netwerken: Je krijgt de kans om samen te werken met professionals uit verschillende vakgebieden en bedrijven, waardoor je een waardevol netwerk kunt
    opbouwen voor je toekomstige carrière.
  3. Persoonlijke groei: We geloven in jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk. Daarom bieden we extra begeleiding en regelmatige ontwikkelingsbijeenkomsten om jouw
    vaardigheden en kennis te vergroten.
  4. Echte verantwoordelijkheid: Je bent geen koffiehaler bij ons; je wordt betrokken bij echte projecten en opdrachten. Dit betekent dat je waardevolle ervaring opdoet en jouw bijdrage meetelt.
  5. Kansen voor toekomst: Stagiaires die bij ons hebben gewerkt, hebben vaak de deur geopend naar toekomstige carrièremogelijkheden binnen onze bedrijven en elders in de industrie.
  6. Werken aan Innovatie: Als je gepassioneerd bent door innovatie, is dit de juiste plek voor jou. We zijn altijd bezig met het verkennen van nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Innovatiehub Almelo

november 17, 2023
Sector(en)
Dienstverlening en zakelijke diensten
Telefoonnummer
+316 827 962 86 +316 827 96**** Toon telefoonnummer
Locatie
Almelo