Loading...

Almelose Borstel Industrie

Almelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij Almelose Borstel Industrie

Bedrijfsactiviteiten van Almelose Borstel Industrie 

Almelose Borstel Industrie biedt een uitdagende kans voor ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een stageplaats of een baan na hun studie. Als toonaangevende producent van borstels en entreematten hebben we een rijke geschiedenis en jarenlange ervaring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve, hoogwaardige producten die bijdragen aan schonere en veiligere omgevingen.

Bedrijfscultuur bij Almelose Borstel Industrie

Bij Almelose Borstel Industrie zetten we ons in voor de toekomst, duurzaamheid en inclusiviteit. Onze producten zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en milieubewustzijn. Als onderdeel van ons team draag je bij aan het creëren van schonere en veiligere omgevingen voor iedereen. We zijn toegewijd aan het bevorderen van diversiteit en inclusie in al onze inspanningen.

Een toekomstige collega bij Almelose Borstel Industrie ervaart een uitdagende en ondersteunende omgeving. Samenwerking is essentieel en je zult werken met collega’s die jouw passie voor kwaliteit en innovatie delen. Je zult deel uitmaken van een team dat trots is op de producten die ze creëren en de positieve impact die ze hebben.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Almelose Borstel Industrie

Bij Almelose Borstel Industrie krijg je de kans om deel uit te maken van een inspirerende werkomgeving. Of je nu op zoek bent naar een stageplek om je vaardigheden te ontwikkelen of naar een baan na je studie om je carrière te lanceren, ons bedrijf biedt een dynamische plek waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Hier kun je jouw potentieel volledig benutten en een actieve rol spelen in ons streven naar kwaliteit en innovatie.

Je toekomstige werkplek bij Almelose Borstel Industrie biedt een inspirerende omgeving. Hier werk je samen met getalenteerde professionals die gedreven worden door uitmuntendheid. Je zult werken met geavanceerde technologieën en materialen om bij te dragen aan de productie van hoogwaardige borstels en entreematten.

Aanvullende informatie

Wist je dat Almelose Borstel Industrie ooit begon als een bescheiden ambachtelijke borstelmakerij? Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde speler die innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je zult deel uitmaken van een bedrijf met een rijke geschiedenis en een spannende toekomst.

Sfeerbeelden Almelose Borstel Industrie

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Almelose Borstel Industrie

No vacancies published by this company

Sector(en)
Industrie en productie
Opgericht in
1910
Locatie
Almelo