Loading...

Acutus

Almelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij Acutus

Bedrijfsactiviteiten van Acutus

Bij Acutus zijn we de onafhankelijke technische specialisten die zich richten op het ontwerpen, optimaliseren en beheren van technische installaties en facilitaire processen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, vastgoedbeheer of inspecties, wij bieden maatwerkoplossingen die het potentieel van installaties toegankelijk maken, zowel technisch, energetisch als financieel.

Bij Acutus kijken we verder dan de horizon. We streven naar technologische vooruitgang die niet alleen onze klanten ten goede komt, maar ook de bredere samenleving. Duurzaamheid en inclusiviteit staan centraal in onze bedrijfswaarden. We werken aan oplossingen die een positieve impact hebben op onze toekomst en streven naar een inclusieve en diverse werkomgeving.

Bedrijfscultuur bij Acutus

Bij Acutus ervaart een toekomstige collega een stimulerende en dynamische omgeving. We vormen een hecht team waar samenwerking en het delen van kennis centraal staan. Je zult samenwerken met getalenteerde professionals die gedreven zijn om grenzen te verleggen en oplossingen te creëren die het verschil maken.

Bij Acutus geloven we in voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Als stagiair of net startende op de arbeidsmarkt maak je deel uit van onze Innovatiehub Almelo. Hier staat jouw groei centraal, met tweewekelijkse masterclasses, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en toegang tot ons uitgebreide professionele netwerk. Deze hub biedt de ideale omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière op te bouwen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Acutus

Wil je deel uitmaken van een team dat wordt gedreven door technologische vooruitgang en servicekwaliteit? Bij Acutus bieden we zowel stagiairs als pas afgestudeerden de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en te floreren. Of je nu je carrière wilt beginnen of voortzetten, wij bieden een stimulerende omgeving waar gedrevenheid, betrokkenheid en scherpzinnigheid worden gewaardeerd en beloond.

Bij Acutus wacht je een stimulerende werkplek waar technologie en innovatie samenkomen. Je wordt omringd door de nieuwste technologieën en krijgt de kans om deel te nemen aan projecten die de industrienormen veranderen.

Aanvullende informatie

Wist je dat Acutus een pionier is op het gebied van duurzame technologische oplossingen? We hebben niet alleen geavanceerde technische installaties ontworpen en beheerd, maar we zijn ook actief betrokken bij het vormgeven van een milieuvriendelijke toekomst. Onze inzet voor duurzaamheid komt tot uiting in elk aspect van ons werk, waardoor we niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook bijdragen aan een betere wereld voor morgen.

Sfeerbeelden Acutus

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Acutus

november 20, 2023
Sector(en)
Bouw en vastgoed
Telefoonnummer
+31 (0)85 48 579 00 +31 (0)85 48 57**** Toon telefoonnummer
Locatie
Almelo