Loading...

Meld je aan voor De Talententuin Twente, het carrière-evenement van Twente!

woensdag 9 oktober 2024 | 11:00 - 15:30 | Metropool, Enschede

In samenwerking met:

De Talententuin Twente 2024

De Talententuin Twente is terug! De Talententuin is een unieke, interactieve beurs voor young professionals. Of ze nu op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan: tijdens ons event maken ze kennis met het Twentse bedrijfsleven. Saxion kan hier uiteraard niet missen. Als dé onderwijs- en kennisinstelling voor hoger beroepsonderwijs in de regio spelen we een grote rol in het promoten van dit netwerkevenement in Twente. Zo willen we laten zien welke carrièrekansen onze regio zowel tijdens als na het studeren te bieden heeft.

Saxion is trotse partner

Als Saxion dragen we De Talententuin een warm hart toe. We zijn daarom ook deze tweede editie weer trotse partner. Omdat we er graag samen een succes van maken, zetten wij ons beste beentje voor. Daarom proberen we onze studenten zoveel mogelijk te stimuleren om binnen de regio op zoek te gaan naar een (toekomstige) rol in het werkveld. Bij De Talententuin Twente kan deze eerste stap worden gezet.

Bekijk hier de aftermovie van De Talententuin Twente 2023!

Daarom wil je erbij zijn:

  • Ontmoet jong talent
  • Bouw aan je netwerk
  • Vervul je vacatures
  • Positioneer je bedrijf

Kosten deelname De Talententuin Twente 2024

Hieronder vind je onze standaard prijspakketten. Hierin zijn de standruimte, twee lunchpakketten en promotie inclusief. Wil jij ook deelnemen aan De Talententuin Twente? Vul onderstaand formulier in, ontvang de brochure en meld je aan.