Loading...

Meld je aan voor De Talententuin Twente, het carrière-evenement van Twente!

woensdag 9 oktober 2024 | 11:00 - 15:30 | Metropool, Enschede

In samenwerking met:

De Talententuin Twente 2024

De Talententuin Twente is terug! De Talententuin is een unieke, interactieve beurs voor young professionals. Of ze nu op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan: tijdens De Talententuin Twente maken ze kennis met het Twentse bedrijfsleven. Rabobank kan hier uiteraard niet missen. Als één van de grootste werkgevers uit de regio laten we graag zien welke carrièrekansen we bieden. Ook voor en aan jong talent!

Rabobank is trotse partner

Als Rabobank dragen we De Talententuin een warm hart toe. We zijn daarom ook deze tweede editie weer trotse partner in Twente. Omdat we er graag samen een succes van maken, zetten wij ons beste beentje voor.

Talentontwikkeling en -behoud staan hoog op onze maatschappelijke agenda. Met De Talententuin Twente bieden we ondernemers de mogelijkheid om fysiek in contact te komen met het aanstormend talent in onze regio. En deze toekomstige professionals bieden we een inspiratievolle dag op een toplocatie, waar je zomaar kennis zou kunnen maken met je toekomstige werkgever!

– Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank

Bekijk hier de aftermovie van De Talententuin Twente 2023!

Daarom wil je erbij zijn:

  • Ontmoet jong talent
  • Bouw aan je netwerk
  • Vervul je vacatures
  • Positioneer je bedrijf

Kosten deelname De Talententuin Twente 2024

Hieronder vind je de standaard prijspakketten. Hierin zijn de standruimte, twee lunchpakketten en promotie inclusief. Wil jij ook deelnemen aan De Talententuin Twente? Vul onderstaand formulier in, ontvang de brochure en meld je aan.