Loading...

Voortman Steel Group

Rijssen

Stage lopen, afstuderen of werken bij Voortman Steel Group

Standnummer: eerste verdieping – kleine zaal

“Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen”

Voortman is een familiebedrijf sinds 1970. Meer dan vijftig jaar geleden begonnen we met het bouwen van staalconstructies en geautomatiseerde bewerkingsmachines, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende machinebouwer voor staalbewerkingsmachines onder de naam Voortman Steel Machinery. Wat we doen is samen te vatten in 3 punten:

  1. We bouwen machines
  2. We ontwikkelen software
  3. We bieden de beste service

Samen zijn we Voortman, en bieden we complete staalbewerkingsoplossingen. Samen met 600 collega’s werken we aan de modernste staalbewerkingsmachines en de meest innovatieve software en services. Daarbij doen we bijna alles in eigen beheer. Vanaf onze Campus in Rijssen, en vanaf onze kantoren en klantlocaties verspreid over de wereld. We worden gedreven door techniek en hebben aandacht voor de mensen die het doen. Nuchter en praktisch. Dat is samen werken bij Voortman.

Waarom werken, stagelopen, afstuderen of een BBL-traject bij Voortman?

Of je nu op zaterdag de werkplaats schoonmaakt, een afstudeeronderzoek doet naar mogelijke optimalisatie van een productielijn of werkt in combinatie met een studie; je bent onderdeel van ons bedrijf en levert een bijdrage aan onze kwaliteit. Misschien maak je nu schoon, maar wil je over een aantal jaren graag eens bij ons stagelopen. Of ben je bij ons aan het afstuderen en blijf je hierna bij Voortman werken. Goed dat we elkaar dan kennen! Bij ons is iedereen even belangrijk en doen we er alles aan om het beste in elkaar naar boven te halen!

Bij Voortman bieden we daarom veel mogelijkheden voor iedereen. We hebben veel vacatures beschikbaar voor een baan voor wanneer jij je mbo, hbo of wo diploma behaald hebt, hebben diverse BBL vacatures beschikbaar en bieden iedere periode ruim 25 stage- en afstudeerplekken aan. Kortom er zijn bij ons mogelijkheden voor iedereen! 

Voortman Steel Group

Sector(en)
Industrie en productie
Bedrijfsgrootte
650 employees
Opgericht in
1970
Telefoonnummer
+31 (0)548 536 373 +31 (0)548 536**** Toon telefoonnummer
Locatie
Rijssen