Loading...

ReintenInfra

Borne

Stage lopen, afstuderen of werken bij ReintenInfra

Standnummer: 1e verdieping foyer

Eerst even voorstellen

Wij zijn ReintenInfra uit Borne. Wij bouwen aan infrastructuur en maken transport in de ruimste zin van het woord mogelijk. Onze 750 medewerkers slopen, recyclen en leggen wegen aan. Dit doen zij vanuit ons netwerk van 17 regionaal gevestigde en lokaal bekende dochterondernemingen en zoveel mogelijk met de inzet van eigen mensen en materieel. Dat zorgt voor de grootst mogelijke betrokkenheid bij het werk. Met een omzet van circa € 240 miljoen zijn we sinds 2010 uitgegroeid tot één van de grotere Nederlandse bouwers van infrastructuur. Betrokkenheid, flexibiliteit en vitaliteit staan hoog in het vaandel. Vitaliteit speelt een belangrijke rol in alert zijn en adequaat reageren. Daarom organiseren regelmatig sportmiddagen en kun je op de meeste vestigingen van onze dochterondernemingen deelnemen aan sportlessen. Zoals eerder al benoemd bestaat ReintenInfra uit 17 dochterondernemingen met elk hun eigen specialisatie. Heb je interesse in een bepaald vakgebied? Bijvoorbeeld wegenbouw, circulaire sloop of cultuurtechniek? Kijk dan eens op onze website www.reinteninfra.nl. Daar kun je direct zien welke bedrijven bij jouw interesses passen!

Werken bij ReintenInfra
Wij zijn altijd op zoek naar talent. Misschien wel naar jou! Voor stage, afstuderen, een traineeship of je eerste baan. Bij onze dochterondernemingen kan het allemaal. Dat heeft verschillende voordelen:

  • Ervaring opdoen. Als student of starter krijg je volop de kans om praktijkervaring op te doen. Je wordt daarbij begeleid door enthousiaste collega’s waar je veel van kunt leren.
  • Doorgroeimogelijkheden. Wij helpen je graag met een volgende stap in je carrière. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij onze bedrijven.
  • Fijne werksfeer. Wij hechten waarde aan een professionele samenwerking, maar ook aan een ontspannen werksfeer waar het gezellig mag zijn.
  • Diversiteit. Omdat we zoveel dochterondernemingen hebben met elk hun eigen specialiteit zijn er altijd wel werkzaamheden die goed aansluiten bij jouw interesses.
  • Duurzaamheid. Wij realiseren mooie projecten die bijdragen aan een schone en gezonde toekomst. Samen zijn we op weg naar een #schoon2050.
  • Sportplan. Je vitaal voelen speelt een belangrijke rol bij je werkplezier. Erg belangrijk als je bij ons op kantoor of buiten aan de slag wilt. Daarom bieden wij een sportplan aan en kun je bij onze verschillende vestigingen meedoen met sportlessen zoals boksen en bootcamp.

 

Dit is wie wij zijn en wat wij doen!

Ons circulaire hoofdkantoor in Borne

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door ReintenInfra

Sector(en)
Bouw en vastgoed
Telefoonnummer
0541-572311 0541-57**** Toon telefoonnummer
Locatie
Borne