Loading...

Witzand Bouwmaterialen

Stage lopen, afstuderen of werken bij Witzand Bouwmaterialen

Over Witzand Bouwmaterialen

Welkom bij Witzand, waar bouwen en innoveren hand in hand gaan. Met een rijke geschiedenis en
expertise in de bouwsector, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige bouwmaterialen
en oplossingen. We bieden een stimulerende omgeving voor stagiaires en afgestudeerden om hun
carrière te starten en bij te dragen aan onze groeiende successen.

Werken bij / stage lopen bij Witzand Bouwmaterialen

Ben je een ambitieuze student of pas afgestudeerde met een passie voor de bouwsector? Witzand biedt een inspirerende omgeving om jouw potentieel te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een stageplek om praktijkervaring op te doen of een solide basis voor je loopbaan wilt leggen, ons team heet jouw enthousiasme welkom.

Hoe maken wij impact (toekomst, duurzaamheid, inclusiviteit):

Bij Witzand zetten we ons in voor een duurzame toekomst in de bouw. We bevorderen groene bouwpraktijken en blijven innovatieve oplossingen verkennen om onze ecologische voetafdruk te
minimaliseren. We verwelkomen diversiteit en creëren een omgeving waar iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen en te excelleren.

Ervaring van jouw toekomstige collega

Bij Witzand werk je samen met collega’s die gepassioneerd zijn over de bouw en gedreven zijn om uit te blinken. Jouw toekomstige collega’s zijn professionals die trots zijn op hun werk en enthousiast zijn om jou te ondersteunen in je groeiproces.

Persoonlijke ontwikkeling:

Stel je voor dat jouw carrière begint bij Witzand. Als stagiair of pas afgestudeerde ben je een essentieel onderdeel van ons groeiverhaal. Je maakt deel uit van onze Innovatiehub Almelo. Hier staat jouw groei centraal, met tweewekelijkse masterclasses, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en toegang tot ons uitgebreide professionele netwerk. Deze hub biedt de ideale omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière op te bouwen.

Wist je dat?

Wist je dat Witzand een traditie van vakmanschap heeft die teruggaat tot zijn oprichting? Al meer dan 100 jaar zijn we gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige bouwmaterialen en
oplossingen. Deze toewijding aan kwaliteit heeft ons geholpen om uit te groeien tot een betrouwbare naam in de bouwsector, waarbij we innovatie en ambachtelijkheid combineren.

Jouw toekomstige werkplek

Bij Witzand stap je binnen in een levendige omgeving waar bouwexpertise en teamwork
samenkomen. Hier werk je zij aan zij met gelijkgestemde collega’s die zich inzetten voor innovatie en uitmuntendheid in de bouwsector. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen en jouw
carrière te lanceren.

Sfeerbeelden Witzand Bouwmaterialen

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Witzand Bouwmaterialen

No vacancies published by this company

Sector(en)
Bouw en vastgoed