Loading...

Rosen Europe B.V.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Rosen Europe B.V.

Bedrijfsactiviteiten

De ROSEN Group is een wereldwijd opererende leverancier van ‘state of the art’ producten en services op het gebied van inspectie en integrity management voor een breed scala aan installaties
(pijpleidingen, tanks, schepen, windturbines, treinen, telecommunicatie torens e.a.) in verschillende industrietakken (olie & gas, energie, procesindustrie, mijnbouw, telecommunicatie, transport e.a.).

ROSEN Europe is binnen de ROSEN Group zakelijk verantwoordelijk voor het Europese continent, Afrikaanse continent en de landen India en Pakistan in Zuidoost Azië. Zij voeren inspectie- en integrity management projecten uit en leveren producten en integrity systemen aan bedrijven die binnen de eerdergenoemde industrietakken als toonaangevend worden beschouwd. Vaak gebeurt dit op basis van langlopende contracten en met de focus op partnership.

De bedrijfsfilosofie van ROSEN Group is gebaseerd op innovatie en technologische ontwikkeling met het oog op bescherming van mens en milieu en gericht op een duurzame toekomst. Hierbij staat ethiek hoog in het vaandel. In de bedrijfsprocessen worden de principes van reduceren, hergebruiken en recyclen op een slimme manier toegepast. De procedures en het beleid voor milieubescherming bestrijken alle aspecten van de onderneming en worden wereldwijd gebruikt.

Wat heeft Rosen Europe te bieden voor Werknemers

Bij ROSEN werken ruim 4.000 mensen in meer dan 120 landen. Als bewijs van onze diverse cultuur en
inclusieve aard hebben onze collega’s veel verschillende achtergronden, maar het zijn allemaal bekwame professionals die waardevolle kennis en ervaring te bieden hebben.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Rosen Europe B.V.

november 16, 2023
Sector(en)
Bouw en vastgoed