Pré Pain

Oldenzaal

Stage lopen, afstuderen of werken bij Pré Pain

**Ons kun je vinden bij de Innovatiehub Oldenzaal**

 

Pré Pain

Bij Pré Pain maken we dagelijks heerlijk afbakbrood, zodat consumenten altijd kunnen genieten van de ultieme versbeleving: knapperig, geurend en vers uit de oven. Met vakmanschap en geavanceerde productietechnieken zorgen we ervoor dat elk brood perfect af te bakken is. Want niets overtreft de smaak en textuur van vers afgebakken brood – een klein geluksmoment bij elke hap.

Bij Pré Pain, als onderdeel van ARYZTA, streven we ernaar een maatschappelijk verantwoorde organisatie te zijn. We zetten onze wereldwijde middelen in om ecologische, economische en sociale impact te verbeteren en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Onze bedrijfsstrategie richt zich op waardecreatie door sterke klantbetrokkenheid, innovatieve producten, nauwe samenwerking met leveranciers en een hoog serviceniveau – met duurzaamheid als leidraad.

Met onze duurzaamheidsstrategie willen we:

– Het milieu actief beheren en onze ecologische voetafdruk verkleinen
– Een gezonde en veilige werkomgeving creëren
– De band met lokale gemeenschappen versterken
– Samen met klanten en leveranciers gezondere en duurzamere producten ontwikkelen

Waar Pré Pain al meer dan 100 jaar vakmanschap levert, verwerken ze meer dan 50 miljoen kilo meel en worden er elk jaar een half miljard broodjes, stokbroden en andere specialiteiten gebakken.

Met 8 gespecialiseerde baklijnen en ongeveer 220 collega’s zorgen wij dat er zo’n 14.000 vrachtwagens jaarlijks onderweg zijn naar onze klanten met heerlijke broodjes.

 

Video

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Pré Pain

Tussen september en december worden hier de carrièrekansen van dit bedrijf getoond!

Sector(en)
Landbouw en voedingsmiddelen
Bedrijfsgrootte
220 medewerkers
Opgericht in
1889
Locatie
Oldenzaal