Loading...

Loohuis Installatiegroep

Stage lopen, afstuderen of werken bij Loohuis Installatiegroep

Dit bedrijf is aangesloten bij Innovatiehub Tubbergen. Wil je meer weten over dit bedrijf? Bezoek de stand van Innovatiehub Tubbergen op de Talententuin Twente!

Ontdek Loohuis

Je kan ons herkennen aan onze rode busjes, maar Loohuis ontdekken, daarvoor moet je echt op de werkvloer zijn. En dat kan bij een van onze 12 vestigingen. Met meer dan 600 medewerkers bieden we opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. En dit doen wij al ruim 70 jaar. 

Wij zijn continu in ontwikkeling en in de installatietechniek gaat de komende jaren veel veranderen. De groeiende vraag naar duurzame oplossingen en innovatieve technieken biedt ons veel mogelijkheden. Om deze groeiende markt te kunnen bedienen is ons werkgebied door de jaren heen uitgebreid naar modulair bouwen, energievoorziening en beveiliging.

Werk met ons mee!

Het succes van Loohuis Installatiegroep is gebaseerd op de gezamenlijke kennis en kunde van onze vakmensen. En samen vormen wij de Loohuis familie. Bij ons kom je in een familiebedrijf terecht waar zaken goed voor mekaar zijn, de sfeer gemoedelijk en respectvol is en in overleg veel kan. 

Loohuis zorgt voor heldere verwachtingen en volop uitdaging in de wereld van techniek. Een mooie werkplek waar je nieuwe dingen leert én goede hulp krijgt van een ervaren professional die jou meeneemt en inspireert. Samen sterk in de techniek. Doe jij mee? 

Stage lopen of afstuderen

Bij Loohuis Installatiegroep is er voor iedereen een passend leertraject in onze technische sector te vinden. Of je nu net van school komt en aan de slag wil als leerling, jezelf wil omscholen of jezelf verder wil ontwikkelen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om samen aan jouw carrière te bouwen. 

We streven ernaar om je de beste begeleiding en ondersteuning te bieden, zowel op de werkplek als tijdens je schoolproces. Daarom zijn we in 2017 gestart met de Innovatiehub Tubbergen, een samenwerking met drie andere bedrijven uit deze regio. Namens Loohuis vallen de vestigingen in Almelo en Fleringen hieronder. Via de Innovatiehub krijgen studenten extra begeleiding bij hun stageverslag, afstudeerscriptie of project. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door deel te nemen aan masterclasses tijdens ontwikkelingsmiddagen. Bovendien krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen binnen de vier bedrijven.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Loohuis Installatiegroep

No vacancies published by this company