Loading...

Loogisch

Stage lopen, afstuderen of werken bij Loogisch

Dit bedrijf is aangesloten bij Innovatiehub Tubbergen. Wil je meer weten over dit bedrijf? Bezoek de stand van Innovatiehub Tubbergen op de Talententuin Twente!

Ontdek Loogisch: slimme technologie voor een gemakkelijker leven!

Welkom bij Loogisch! Met 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in technologische oplossingen die je leven gemakkelijker maken. Want wij geloven dat technologie ons moet ondersteunen, niet beperken. Daarom zetten wij technologie in voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie.

Ons doel is om de klant de meest geschikte oplossing te bieden en de best mogelijke service te verlenen. Of je nu hulp nodig hebt met je telefoon, computer, huisbeveiliging, slimme gadgets of medische technologie; bij Loogisch staan we voor je klaar met een oplossing op maat.

Werk met ons mee!

Medewerkers staan bij ons op 1. De mensen die bij ons werken maken Loogisch. Daar kunnen we altijd nieuw talent of ervaring bij gebruiken. Collega’s die hun verantwoordelijkheid nemen en hun ideeën omzetten in plannen. Samen met het team zorgen we ervoor dat het voor elkaar komt. Ieder in de rol die bij hem of haar past. Zo dagen we je bij Loogisch uit om jezelf verder te ontwikkelen en jouw toegevoegde waarde in te brengen. We hebben een passie voor het ontdekken van alle mogelijkheden van technologie in wonen, werken en zorg waarbij de klant centraal staat. En daar kunnen we jou bij gebruiken! 

Stage lopen of afstuderen

Ben jij klaar om de wereld van innovatieve technologieën te ontdekken? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een stageplek of afstudeeropdracht, wij bieden een omgeving waar een passie voor techniek leeft. We hebben verschillende technologische gebieden, daardoor zijn er veel mogelijkheden om te ontdekken wat jou écht aanspreekt!

Want bij ons draait het niet alleen om de nieuwste technologieën, maar ook om de groei van ons team en de binding met studenten. Daarom zijn we in 2017 gestart met de Innovatiehub Tubbergen, een samenwerking met drie andere bedrijven uit deze regio. Via de Innovatiehub krijgen studenten extra begeleiding bij hun stageverslag, afstudeerscriptie of project. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door deel te nemen aan masterclasses tijdens ontwikkelingsmiddagen. Bovendien krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen binnen de vier bedrijven.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Loogisch

No vacancies published by this company