Loading...

Kamphuis Sloopwerken

Tubbergen

Stage lopen, afstuderen of werken bij Kamphuis Sloopwerken

Dit bedrijf is aangesloten bij Innovatiehub Tubbergen. Wil je meer weten over dit bedrijf? Bezoek de stand van Innovatiehub Tubbergen op de Talententuin Twente!

Ontdek Kamphuis  

Welkom bij Kamphuis! De juiste combinatie van mens en materieel. Sinds 1953 zijn we een erkende speler in de sloop- en saneringsbranche. Wij staan onze opdrachtgevers bij in al hun vraagstukken op het gebied van sloop, asbestverwijdering, bodemsanering en hergebruik van materialen. En dat alles met een flinke dosis Twentse nuchterheid.

Wij geloven dat circulaire sloop en bouw hand-in-hand moeten gaan. Hiermee proberen wij altijd een extra stap te zetten. En voor ons is dat met Omgekeerd Bouwen. In plaats van een sloopwerk als een berg afval te zien, beschouwen we het als een bron van nieuwe grondstoffen. Hiermee klimmen we zo hoog mogelijk op de circulaire ladder. Er wordt gekeken welke materialen van de sloop weer verkocht kunnen worden en welke hergebruikt en gerecycled kunnen worden. Op deze manier proberen we verspilling van goede spullen te voorkomen. 

Werk met ons mee!

Werken bij Kamphuis? Dan heb je een baan waar je trots op mag zijn. Want Kamphuis is de kracht van mens en materieel. Bij ons werk je met een leuke club mensen, waardoor een goede werksfeer gegarandeerd is. Geloof jij ook dat er voor elk probleem een oplossing is? Ben jij het type dat verantwoordelijkheid neemt en je aan je woord houdt? Dan zien wij al overeenkomsten met de Kamphuis mentaliteit. Hierdoor heb je veel vrijheid in je werk. Of je nou de ene dag zelfstandig aan het werk gaat of in teamverband, geen dag bij ons is hetzelfde waardoor er veel uitdaging ligt.

Dagelijks werken we met circa negentig mensen om continue sloop- en saneringsvraagstukken op te lossen voor onze opdrachtgevers. Dit doen we voor aannemers, woningbouwcorporaties, overheden, ontwikkelaars, particulieren en bedrijven in hoofdzakelijk het oosten van het land. Daar kan jij onderdeel van zijn!   

Stage lopen of afstuderen bij Kamphuis 

Ben jij op zoek naar club leuke mensen die samen die extra stap zetten richting circulariteit? Dan is Kamphuis een leerzame plek waar je stage kunt lopen of onderzoek kunt uitvoeren tijdens je afstudeerperiode. Bij ons zijn de mogelijkheden divers.

Wij zijn continu bezig met innovatie en het door ontwikkelen van onze processen, personeel en de binding met studenten. Daarom zijn we in 2017 gestart met de Innovatiehub Tubbergen, een samenwerking met drie andere bedrijven uit deze regio. Via de Innovatiehub krijgen studenten extra begeleiding bij hun stageverslag, afstudeerscriptie of project. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door deel te nemen aan masterclasses tijdens ontwikkelingsmiddagen. Bovendien krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen binnen de vier bedrijven.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Kamphuis Sloopwerken

No vacancies published by this company

Sector(en)
Dienstverlening en zakelijke diensten
Locatie
Tubbergen