Loading...

Bouwmetaal

Stage lopen, afstuderen of werken bij Bouwmetaal

Dit bedrijf is aangesloten bij Innovatiehub Tubbergen. Wil je meer weten over dit bedrijf? Bezoek de stand van Innovatiehub Tubbergen op de Talententuin Twente!

Ontdek Bouwmetaal – Bijzonder mooi maatwerk!

Welkom bij Bouwmetaal! Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van non-ferro metalen zoals zink, aluminium en koper. Deze metalen worden verwerkt tot hoogwaardige dak- en gevelbekledingen. Het gebruik hiervan heeft tal van voordelen, waaronder hun luxe uitstraling, betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Wij werken nauw samen met architecten en ontwerpers om op maat gemaakte en unieke metalen constructies te creëren. 

Alles wat je binnen kunt voorbereiden, hoef je buiten niet te doen. Dat is ons motto. We maken gebruik van moderne machines en prefab technieken, waarbij we zoveel mogelijk werk in onze eigen werkplaats verrichten. Dit betekent dat we op de locatie enkel nog hoeven te monteren, wat onze werkzaamheden efficiënt en effectief maakt. 

Werk met ons mee!

Werken bij Bouwmetaal betekent deel uitmaken van een hecht en gepassioneerd team. We hebben een mooie en gezonde mix van leergierige en gedreven jongeren en ervaren vakmensen. Ook hechten we veel waarde aan een gezellige en informele sfeer, waarin je jezelf thuis kunt voelen en waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Bij Bouwmetaal krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Samen werken we aan innovatieve en uitdagende projecten, waarbij vakmanschap en betrokkenheid centraal staan. Oftewel: ‘kwaliteit met een vleugje Twente’. 

Bij ons leer je door te werken in een unieke dagelijkse leer- en praktijkschool, aangezien wij onderdeel zijn van Zinkmeesters, de beste vakspecialisten in het werken met zink. Je leert dan ook op locatie de technieken van de beste vakspecialisten én je wordt er zelf ook één. 

Stage lopen en afstuderen

Heb je interesse in een stage of afstudeerplek? Hier krijg je de kans om ervaring op te doen in de bouw- en metaalsector, waar technische kennis en creativiteit samenkomen. Of je nu graag je handen uit de mouwen steekt in onze werkplaats, montages op locatie uitvoert, of je juist wilt verdiepen in werkvoorbereiding en planning, de mogelijkheden zijn divers. Maar het mooiste aan jouw vak is: je ontwikkelt een passie voor het mooiste product ter wereld; zink.

Bij ons ligt de focus niet alleen op projecten, maar ook op de ontwikkeling van ons personeel en onze betrokkenheid bij studenten. Daarom zijn we in 2017 gestart met de Innovatiehub Tubbergen, een samenwerking met drie andere bedrijven uit deze regio. Via de Innovatiehub krijgen studenten extra begeleiding bij hun stageverslag, afstudeerscriptie of project. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door deel te nemen aan masterclasses tijdens ontwikkelingsmiddagen. Bovendien krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen binnen de vier bedrijven.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Bouwmetaal

No vacancies published by this company

Sector(en)
Bouw en vastgoed