Loading...

Bolk

Almelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij Bolk

Bedrijfsactiviteiten van Bolk

Welkom bij Bolk, een voortdrijvende kracht in de wereld van grensverleggende transport- en logistieke oplossingen. Wij zijn gepassioneerd over innovatie en duurzame mobiliteit. Met een bewezen staat van dienst en een sterke focus op klanttevredenheid, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten zoals jij, die de logistieke wereld samen met ons willen transformeren.

Bolk is toonaangevend in de beweging naar een duurzame toekomst. Onze innovatieve logistieke diensten streven niet alleen naar efficiëntie, maar ook naar milieuvriendelijkheid. We zetten ons in voor een duurzame wereld waar onze klanten en omgeving van profiteren. In onze inclusieve en diverse werkomgeving is er ruimte voor iedereen om bij te dragen.

Bedrijfscultuur bij Bolk

Bij Bolk treed je binnen in een inspirerende omgeving waar ervaring en nieuwe ideeën elkaar ontmoeten. Je toekomstige collega’s zijn gepassioneerde professionals die genieten van de uitdagingen die de logistiek met zich meebrengt. Samen vormen we een hecht team dat gedreven wordt door innovatie en het streven om de koppositie in de sector te behouden.

Stel je voor dat jouw carrière begint bij Bolk. Als stagiair of pas afgestudeerde ben je een essentieel onderdeel van ons groeiverhaal. Je maakt deel uit van onze Innovatiehub Almelo. Hier staat jouw groei centraal, met tweewekelijkse masterclasses, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en toegang tot ons uitgebreide professionele netwerk. Deze hub biedt de ideale omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière op te bouwen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Bolk

Of je nu bijna klaar bent met je studie of een stageplek zoekt die aansluit bij jouw interesses, Bolk biedt de perfecte omgeving voor groei en ontwikkeling. We hechten waarde aan jonge denkers die de branche willen vernieuwen. Of je nu praktijkervaring wilt opdoen of je carrière wilt lanceren, bij Bolk vind je een team dat jouw energie, betrokkenheid en frisse ideeën omarmt.

Bij Bolk ervaar je een dynamische omgeving vol kansen. Hier werk je zij aan zij met ervaren professionals die zich inzetten voor logistieke excellentie. Je kunt deelnemen aan boeiende projecten en innovatieve technologieën gebruiken om oplossingen van wereldklasse te creëren.

Aanvullende informatie

Wist je dat Bolk een breed scala aan speciale transportvoertuigen heeft, waaronder diepladers en modulaire voertuigen? Deze bijzondere voertuigen stellen Bolk in staat om ingewikkelde en grote ladingen te vervoeren. Hierdoor heeft Bolk een sterke reputatie opgebouwd als een top logistieke partner voor grote en unieke transportprojecten.

Photo Gallery

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Bolk

Sector(en)
Handel en detailhandel
Telefoonnummer
+31 (0)546 480 480 +31 (0)546 480**** Toon telefoonnummer
Locatie
Almelo