Loading...

Aveleijn

Borne

Stage lopen, afstuderen of werken bij Aveleijn

Werken bij Aveleijn doe je met hart en ziel. Altijd op zoek naar de volgende stap voor de cliënt, voor de organisatie en voor jezelf. Oplossingsgericht, positief, professioneel en met passie voor je vak draag je bij aan een leven vol betekenis. Onze kernwaarden vormen daarbij het uitgangspunt.


Over Aveleijn
Aveleijn biedt al meer dan 55 jaar zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met circa 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent, kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. We ondersteunen hen op het gebied van:
– Emotioneel, lichamelijk en materieel welbevinden
– Persoonlijke relaties en ontwikkeling
– Zelfbeschikking, sociale integratie en rechten

Vanuit de missie “leven vol betekenis” en de kernwaarden ontmoeten – ontwikkelen en ondersteunen, creëren we ruimte voor ontwikkeling van een eigen identiteit.
Aveleijn faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis.

Ons zorgaanbod
Aveleijn draagt zorg voor 2.700 cliënten. Deze zorg wordt geboden door 2.200 medewerkers, 300 stagiaires en 800 vrijwilligers. De organisatie telt circa 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten.

Het kunnen en mogen werken met mensen met een verstandelijke beperking is werk dat ertoe doet, voor de ander én voor jezelf. Aveleijn biedt zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid.

Ons uitgebreide zorgaanbod is afgestemd op de individuele ondersteuningsbehoeften van mensen. Vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid benaderen wij onze cliënten met een brede blik, en hechten wij veel waarde aan hun levensverhaal, netwerk, drijfveren en toekomstidealen. Wij combineren passie en professionaliteit om cliënten te ondersteunen in het vinden en ervaren van betekenis. In het schema hieronder vind je een overzicht van ons zorgaanbod.

Bedrijfscultuur bij Aveleijn
Bij Aveleijn werk je met fijne, professionele en betrokken collega’s. We werken in krachtige teams met veel handelingsvrijheid. We vinden tevredenheid van medewerkers belangrijk en daarom meten we dit periodiek. Het hoge werkplezier binnen onze organisatie draagt bij aan een ontspannen werkklimaat.

Wij vinden scholing belangrijk om telkens de beste zorg te kunnen bieden. We geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt investeren in jouw kennis en vaardigheden door opleidingen, trainingen of scholing te volgen.

Werken bij Aveleijn
Medewerkers van Aveleijn werken in een omgeving waarin zij waarde toevoegen aan het leven van cliënten en hun netwerk. Dat medewerkers zelf plezier en betrokkenheid ervaren in de ontmoeting met cliënten is cruciaal voor het betekenisvolle werk dat zij doen. Ons werk is mensenwerk.

Wat biedt Aveleijn jou?
Bij Aveleijn werk je in een waardengedreven, financieel gezonde organisatie met veelal kleinschalige locaties waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

-Veel ontwikkelingsmogelijkheden
– Het uitvoeren van neventaken
– Een werktelefoon
– Een baan in een uitdagende werkomgeving.
– Diverse voordeelregelingen op het gebied van vitaliteit, sport en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Aveleijn vinden wij het belangrijk dat nieuwe medewerkers goed worden ingewerkt in hun nieuwe functie, maar ook in onze organisatie. Daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld. Tijdens een centrale introductiedag leer je meer over onze organisatie. Eenmaal op je werkplek hebben we een uitgebreid inwerktraject waarbij je collega’s jou wegwijs maken. In het eerste jaar volg je, afhankelijk van je functie, een aantal trainingen. Deze trainingen dragen bij aan de ontwikkeling van de basiskennis en vaardigheden die wij belangrijk vinden.

Stage lopen bij Aveleijn
Als stagiair draai je mee op een van onze locaties. Je werkt mee in het team en hebt op deze manier direct contact met de cliënt. Je ervaart hoe inspirerend en boeiend het werken bij Aveleijn is. Gedurende je stage word je begeleid door een werkbegeleider en je ontvangt een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg. De stageplekken die gericht zijn op de directe begeleiding van de cliënt zijn toegankelijk voor studenten van het MBO en het HBO. Je bent ook van harte welkom als je stage wil lopen in de ondersteunende en administratieve functies.

Werken en leren combineren
Wil jij leren en werken combineren? Dat kan bij Aveleijn. We bieden de mogelijkheid om een MBO opleiding via de BBL of een HBO opleiding via de duale leerweg te volgen. Je komt als leerling in dienst met een arbeidsovereenkomst van minimaal 20 uur per week. Je ontvangt, volgens de cao, een bijpassend salaris. Je werkt mee in het team en krijgt daardoor de kans om de theorie direct in de praktijk te brengen. Daarnaast ga je één dag per week naar school.

Fotogalerij

Onze kernwaarden

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Aveleijn

No vacancies published by this company

Sector(en)
Gezondheidszorg en sociale diensten
Bedrijfsgrootte
2200 employees
Opgericht in
1968
Telefoonnummer
06-57381173 06-5738**** Toon telefoonnummer
Locatie
Borne