Loading...

Welbions

Hengelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij Welbions

Standnummer: Grote zaal

Hart voor huurders, blik op de wijk
Iedereen heeft recht op een prettig huis. Een plek om je thuis te voelen. Als woningcorporatie in Hengelo en Borne zijn wij van betekenis voor onze huurders. We zorgen ervoor dat ze fijn kunnen wonen, in een buurt die schoon en veilig is. Daar zetten onze professionals zich elke dag voor in. Word jij onze nieuwe collega?

Over werken ‘Bi Ons’:

  • Jouw werk doet er toe: je maakt het verschil voor onze huurders en woningzoekenden. Je geeft mensen een thuis.
  • Je zet je in voor fijne en duurzame woningen en wijken in Borne en Hengelo.
  • Je werkt samen met ruim 170 enthousiaste collega’s.
  • Je werkt in een open en informele sfeer.
  • Er is veel ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling en groei.

Er zijn veel verschillende functies bij ons als woningcorporatie. Denk aan woonconsulent, sociaal wijkbeheerder, projectleider vastgoed en medewerker klantenservice. Lang niet iedereen bij ons werkt dus direct samen met huurders. Wel draagt iedereen op zijn of haar eigen manier bij aan betaalbaar en duurzaam wonen in leefbare buurten en woonwijken.

Dit doen we:
1. Een noaber voor jou en je buurt!
Welbions is de enige woningcorporatie van en voor de gemeente Hengelo en Borne. 1 op de 4 bewoners woont in een woning van Welbions. Woningzoekenden en huurders zijn op ons aangewezen. Van deze positie zijn we ons bewust. We willen dat onze huurders ons waarderen als betrokken mensen waar je van op aan kunt. Een noaber voor jou en je buurt! We staan voor en naast onze huurders in onze wijken en knokken voor voldoende betaalbare woningen voor onze doelgroep.

2. Trotse tukkers
Bij Welbions werken betrokken en bevlogen medewerkers die met passie hun werk doen. Dat vinden we vanzelfsprekend en dat is het natuurlijk ook. Toch mogen en moeten we soms wat trotser zijn op de bijzondere dingen die we doen. Dat doen we op een manier die bij ons Tukkers past. Niet schreeuwend, maar vertellend vanuit onze eigen beleving.

3. Zelfregie en regelruimte voor jou als medewerker
We moedigen je aan zelfstandige keuzes te maken en binnen kaders te organiseren dat gedaan wordt wat nodig is. Kansen voor verbeteringen zien en oppakken en mee kunnen veranderen met de organisatie en de omgeving om ons heen. Hiermee krijg je zowel de regie over het werk wat gedaan moet worden, als over jouw eigen loopbaan!

Werkplezier staat voorop
Daarom organiseren we jaarlijks een zomer- en winterborrel. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging met een aantal jaarlijkse uitjes en een nachtje weg. En organiseren collega’s onder de noemer ‘Fit Bi Ons’ sportieve activiteiten zoals een tennistoernooi, schaatsclinic of rondje steppen.

Meer weten over werken bij Welbions? Neem een kijkje op: Vacatures – Welbions

Sfeerimpressie van ons bedrijf:

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Welbions

No vacancies published by this company

Sector(en)
Bouw en vastgoed
Bedrijfsgrootte
170 employees
Telefoonnummer
0742468300 074246**** Toon telefoonnummer
Locatie
Hengelo