Loading...

tjecco

Enschede

Stage lopen, afstuderen of werken bij tjecco

Standnummer: Grote zaal

Wil jij ook een bijdrage leveren aan duurzaamheid en een gezondere wereld? 

Een bijdrage leveren aan een duurzamere en veiligere wereld met slimme apps en IoT devices. Dat is waar wij iedere dag graag samen met jou als nieuwe collega, werkstudent, afstudeerder of stagiair vol passie, beleving, energie en ambitie aan werken. Het tjecco GebouwCompliance platform met diverse innovatieve modules is gericht op het borgen van de veiligheid en gezondheid binnen gebouwen. Jij maakt daarmee directe impact op de veiligheid en gezondheid van deze mensen. De modules helpen klanten in alle processen om de veiligheid en gezondheid aan te sturen, te bewaken en te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan inspecties en controles voor brandpreventie, waterveiligheid en het veilig kunnen vluchten.

Wij lopen voorop als het gaat om de nieuwste technieken, zoals Google BuildingMaps, IoT ontwikkelingen en slimme efficiënte grafische inspecties. Wil jij met ons samen voorop lopen? Dagelijks werken klanten in heel Nederland en België met onze apps, zoals: Het UMC, MST, ’s Heeren Loo, Nutricia Danone, Aviko, Joppie Saus, Sportbedrijf Rotterdam en de Amsterdam Rai en tientallen woningcorporaties en gemeentes.

Kom jij bij tjecco? We zijn altijd op zoek naar software talent! We empower your ambition. Ben jij er klaar voor? Bekijk hier al onze vacatures!

Werken bij tjecco, the benefits:

  • Flexibele werktijden (thuiswerken mogelijk)
  • Je eigen ervaren buddy
  • Persoonlijk ontwikkelplan
  • Impact maken vanaf dag 1
  • Gave feestjes
  • Kennissessies
  • Modern kantoor op het Kennispark in Enschede

Wat is GebouwCompliance software?

Alles wat te maken heeft met wet- en regelgeving rondom veiligheid en gezondheid in gebouwen. Wij noemen dat GebouwCompliance. We bouwen iedere dag aan één geïntegreerd platform voor het inspecteren en beheren van gebouwen. Klinkt ingewikkeld. Wij maken er juist een uitdaging van om dat voor iedereen gemakkelijk te maken. Voor iedere gebruiker. Van inspectiebedrijf tot aan gebouweigenaren en -gebruikers. 

Gebouwinspecties zonder gedoe.

Wij maken de wereld van gebouwveiligheid en gezondheid simpel en eenvoudig. Dit doen we met onze gebruiksvriendelijke apps en IoT sensoren. Als gebouwgebruiker ben je hierdoor altijd in control. Je kunt namelijk maar ‘better safe than worry‘ zijn. tjecco wordt gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeentes en in de wellness of industrie. Maar ook bij installateurs en contractors. De ambitie met onze IoT sensoren is overigens om de wereld te veroveren. We beginnen dichtbij huis. Voor je het weet gaan we verder de landgrenzen over. 

Wil je kennismaken met de mensen achter tjecco? Bekijk de video via de link hieronder!

BEKIJK VIDEO

Over tjecco

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door tjecco

Sector(en)
Informatietechnologie en communicatie
Bedrijfsgrootte
15-25 employees
Opgericht in
2014
Telefoonnummer
085 303 7000 085 303 **** Toon telefoonnummer
Locatie
Enschede