Loading...

RGN

Hengelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij RGN

Standnummer: 2e verdieping foyer

Maak kennis met RGN!

RGN managet de merkidentiteit van spraakmakende (internationale) merken. Wij houden ons bezig met alles wat huisstijl- en merk gerelateerd is en dit doen we vanuit drie pijlers: Orientation, Implementation en Management. Al sinds 1997 werken we met merken zoals Nike, Apple, PostNL en RadboudUMC. 

Samen hebben we een grenzeloze impact: overal ter wereld kom je merken tegen waar je als RGN’er aan hebt bijgedragen! 

Onze bedrijfscultuur

De twee woorden die onze bedrijfscultuur het best omschrijven zijn: informeel en open. Samen met ons team geloven we in de kracht van samenwerking om zo de mooiste successen te boeken. De goede teamspirit is hierin een belangrijke component. Daarnaast stimuleert onze bedrijfscultuur ook persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door mogelijkheden voor training en opleiding. 

Waar zijn wij gevestigd? 

RGN is gevestigd in het moderne DSTRCT/74 gebouw in Hengelo, waar we ons bevinden in een gloednieuwe kantooromgeving. In dit gebouw vind je fantastische faciliteiten, zoals een werkcafé om lekker te lunchen, een dakterras van wel 250 m2, en de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van een personal trainer. Oftewel: we bevinden ons in een inspirerende werkomgeving.

Wat hebben wij te bieden? 

Bij RGN bieden we young professionals de kans om te werken aan uitdagende projecten voor inspirerende merken. Of je nu als merkconsultant, projectmanager, implementatiespecialist, developer of als één van de vele andere functies binnen ons bedrijf aan de slag gaat, jouw rol is cruciaal! Met onze informele bedrijfscultuur bevorderen we samenwerking en teamspirit, maar net zo goed stimuleren we persoonlijke groei. 

Dus: ben jij net afgestudeerd, of misschien ben je bijna klaar, en word je net zo enthousiast van het managen van en werken met (internationale) merken als wij? Dan hopen we je van harte te ontmoeten op de Talententuin. Tot dan! 

Een paar van onze projecten...

About Us

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door RGN

Sector(en)
Dienstverlening en zakelijke diensten
Bedrijfsgrootte
30 employees
Opgericht in
1997
Telefoonnummer
+31 88 987 99 00 +31 88 987 9**** Toon telefoonnummer
Locatie
Hengelo