Loading...

Pentair: pioneers in membraantechnologie

Enschede

Stage lopen, afstuderen of werken bij Pentair: pioneers in membraantechnologie

Standnummer: Kleine zaal

Pentair in Enschede is een van ’s werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. Met onze decennialange ervaring leveren wij wereldwijd membraanfiltratieoplossingen die worden gebruikt voor het filtreren van bier, wijn, zuivel, water- en afvalwater. Met onze duurzame oplossingen dragen wij bij aan een betere wereld!

Pentair in Enschede is een van ’s werelds meest gerenommeerde pioniers op het gebied van membraantechnologie. Met onze decennialange ervaring leveren wij wereldwijd membraanfiltratieoplossingen die worden gebruikt voor het filtreren van bier, wijn, zuivel, water- en afvalwater. Je kunt onze oplossingen tegenkomen in de auto-industrie leerlooierij, voedsel & drank-  commerciële- , papier & pulp-, farmaceutische- en textielindustrie. Maar ook in de gezondheidszorg, energie & elektriciteit, mijnbouw, olie & gas en in (afval)waterzuiveringen. De oplossingen die wij bieden zorgen voor lagere beheer- en onderhoudskosten en een hoger rendement voor de klant. Met onze duurzame oplossingen dragen wij bij aan een betere wereld!

Nieuwe producten en innovaties 

Met bijna 400 medewerkers werken wij in Enschede dagelijks aan vele projecten. Wij hebben een grote R&D afdeling die continu bezig is met het verbeteren van onze bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten en innovaties. Daarnaast hebben wij veel applicatie expertise in huis en zijn wij druk bezig met ontwikkelingen als Internet of Things (IOT). In onze moderne productiefaciliteit worden de verschillende soorten membranen, modules en units geproduceerd en getest. Naast het leveren van modules, kunnen wij klanten volledig ontzorgen door complete membraanfiltratie-installaties te produceren, te installeren op klantlocatie en te onderhouden.

Onze bedrijfscultuur: internationale en dynamische omgeving

Werken bij Pentair betekent werken in een dynamische en internationale omgeving. Wij zijn onderdeel van een groot, beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, maar binnen onze vestiging in Enschede is sprake van een gemoedelijke en informele werksfeer. De communicatielijnen zijn kort en je kunt bij iedereen binnenlopen. Er is bij ons veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt bij ons voldoende ruimte en vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen. Samen met een enthousiaste groep ervaren en deskundige collega’s werk je mee aan het behalen van een maximaal resultaat voor de organisatie.

Stage lopen en afstuderen

Bij Pentair in Enschede zijn wij altijd op zoek naar jonge talenten die hun tanden willen zetten in een uitdagende stage- of afstudeeropdracht. Tijdens het stage lopen of afstuderen ga je niet alleen aan de slag met een opdracht die aansluit bij je opleiding, maar die ook past bij jouw interesses. Je wordt begeleid door enthousiaste en deskundige collega’s. Daarbij krijg je alle ruimte om je opdracht naar eigen inzicht uit te voeren en het bedrijf te leren kennen. Als volwaardig lid van het team doe je natuurlijk ook gewoon mee aan alle teamactiviteiten!

Kom daarom stage lopen of afstuderen bij Pentair in Enschede! 

  • Internationale en dynamische werkomgeving
  • Technische en uitdagende projecten
  • Begeleiding door deskundige en gedreven collega’s
  • Informele en gemoedelijke werksfeer
  • Aantrekkelijke, marktconforme stagevergoeding
  • Aangesloten bij Twenteboard

Photo Gallery

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Pentair: pioneers in membraantechnologie

No vacancies published by this company

Sector(en)
Industrie en productie
Locatie
Enschede