Loading...

Aannemersbedrijf Kormelink

Haaksbergen

Stage lopen, afstuderen of werken bij Aannemersbedrijf Kormelink

Introductie

Aannemersbedrijf Kormelink is een solide familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten, midden en westen van het land. Met circa 80 vakspecialisten, bestaande uit een mix van jonge talenten en ervaren professionals, zijn we in staat om onze klanten van initiatieffase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Dat maken we iedere keer opnieuw waar, door vast te houden aan een aantal belangrijke pijlers: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid.

Onze bedrijfsactiviteiten

  • Projecten en Transformaties – Van particuliere en seriematige woningbouw tot utiliteitsbouw
  • Service, Onderhoud en Verduurzaming
  • Timmerfabriek – Van prefab elementen tot kozijnen en van dakkapellen tot gevel- en dakelementen
  • Kormelink Conceptwoning
  • Project Maatschappij Kormelink bouwt aan de omgeving van de toekomst

Onze Bedrijfscultuur

Kormelink is een familiebedrijf en dat merk je: iedereen binnen het bedrijf wordt gezien. Het team waarin je terechtkomt, is hecht en warm. We zetten samen de schouders eronder om van elk project een succesvol eindresultaat te maken. Dat doen we samen als collega’s, maar ook met onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers. En is dat dan allemaal gelukt? Dan vieren we dat met elkaar. Want hard werken, moet worden beloond. Zo houden we plezier in ons werk en wordt ons teamgevoel alleen maar sterker.   

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden iedereen de kans om jezelf te ontwikkelen in een solide bouwbedrijf. Bij ons is vakmanschap de basis. Vakmanschap dat al jaren aanwezig is en waarin we voortdurend bijleren en onszelf ontwikkelen. Wij zien het als een uitdaging om talenten te (h)erkennen en te laten groeien. Bij alles wat we doen, stellen we de mens centraal. Wij motiveren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Elke dag opnieuw.

Onze organisatie is dynamisch en we bieden volop mogelijkheden voor iedereen. Je krijgt de kans kennis te maken met verschillende aspecten van de bouw. Heb je innovatieve ideeën die mogelijk meerwaarde opleveren voor de klant en onszelf? Dan geven wij jou de ruimte deze zelf uit te werken en te implementeren. Zoals de klant voor jou op één staat, zo ben jij onze eerste prioriteit. Uiteraard hebben wij ook de leukste borrels en feestjes.

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Aannemersbedrijf Kormelink

november 1, 2023
november 1, 2023
november 1, 2023
november 1, 2023
november 1, 2023
november 1, 2023
Sector(en)
Bouw en vastgoed
Locatie
Haaksbergen