Loading...

AKOR

Rijssen

Stage lopen, afstuderen of werken bij AKOR

Standnummer: Grote zaal

BOUW AAN MARKANTE PROJECTEN SAMEN MET EEN LEUKE CLUB MENSEN.

Dat is wat we bij AKOR beloven. Al meer dan 40 jaar zijn we gek van bouwen. In binnen- en buitenland en voor een verscheidenheid aan mensen, opdrachtgevers en merken.

Samen met een enthousiast team dat er alles aan doet om het werk klaar te krijgen. Gewoon, omdat we doen wat we beloven.

Alle aspecten van de bouw meemaken

Ons team bestaat uit 250 collega’s. Verschillend in achtergrond en ervaring. De menselijke waarde en onze (persoonlijke) overtuiging staat bij iedereen voorop. Dat stimuleren we ook bij AKOR. We zijn een familiebedrijf en een bedrijf met veel familie.

En daar kunnen altijd mensen bij. Ben je geïnteresseerd in de wereld van de bouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. AKOR heeft een enorm breed pakket aan projecten. Bij ons heb je de kans om alle aspecten van de bouw te ervaren.

Werken bij AKOR

Onze werken zijn nationaal en internationaal. Van een vastgoedbeheer “bon”, waarbij we tapijttegels vervangen in het Heracles Stadion tot een verbouwing van een winkelcentrum in Frankrijk zodat Primark er straks een winkel kan openen. Maar ook van het bouwen van een villa tot het bouwen van een multifunctioneel gebouw met bioscoop, supermarkt, XL-fietsenkelder en 96 appartementen in hartje Leiden.

AKOR bouwt het allemaal. Bij ons krijg je de perfecte start in de bouwwereld. Want we kunnen je (bijna) alle aspecten laten zien.

We maken een programma dat past bij jouw interesses en wensen. Zodat je daarna aan de slag kunt in een functie die perfect bij je past.

Ben je van de traditionele manier? Je kunt ook gewoon solliciteren op een vacature en via een sollicitatiegesprek je start bij AKOR maken.  

Oog voor jou

Het allerbelangrijkste vinden we dat je goed in je vel zit en dat je plezier hebt in je werk. We geloven erin dat jij jouw eigen pad kiest. Een pad dat bij je past. Zo word je elke dag een beetje beter en blijf je uitgedaagd. Daarom hebben we oog voor jou en je passie. Als je bij AKOR komt werken of al bij AKOR werkt, kijken we naar je talenten en hoe je die benut. Om er zeker van te zijn dat je op je plek zit bij AKOR. We kijken naar je om!

Een rode draad die iedereen bij AKOR verbindt.

Dat zijn onze kernwaarden, waar we ons allemaal bij thuis voelen.

Passie – We zijn gek van bouwen en geven wat nodig is. Dat zorgt voor originele ideeën en markante oplossingen.

Eigenaarschap – We zijn aanpakkers en zorgen dat het voor elkaar komt. Daarvoor krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Betrouwbaarheid – We durven te vertrouwen op elkaar. Dat maakt ons loyaal naar werkgever, werknemer én naar onze klant.

Wil je meer lezen over onze kernwaarden? Ga dan naar https://www.werkenbijakor.nl/over-akor#usp

Past AKOR bij jou?

Dat is de belangrijkste vraag op dit moment. Kom erachter en ontmoet ons bij de Talententuin Twente op woensdag 29 november 2023 in Metropool, Hengelo.

Je kunt ons dan het hemd van het lijf vragen. En we laten je graag van alles zien.
Wil je al eerder aan de slag met AKOR? Doe dan eens ons testje en kijk of AKOR past bij jou. https://www.werkenbijakor.nl/test/pas-jij-bij-akor

Zo kom je er snel achter wat AKOR naast bouwen nog meer is. “Waag het eens”.

Sfeerbeelden AKOR

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door AKOR

november 20, 2023
Sector(en)
Bouw en vastgoed
Telefoonnummer
+31615683622 +3161568**** Toon telefoonnummer
Locatie
Rijssen