Loading...

Moving-In

Almelo

Stage lopen, afstuderen of werken bij Moving-In

Wat doet Moving-In?

Moving-In is begonnen als familiebedrijf, opgericht in 2013. Inmiddels zijn we het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Passie, hard werken en creativiteit zijn voor ons de basis ingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een thuis.

Dit doen we samen met ons team, bestaande uit jonge en ondernemende professionals. Zij zorgen ervoor dat het product – de inrichting van een woning – verandert in een dienst. Met een breed assortiment aan kwaliteitsmeubelen die we allemaal in eigen voorraad hebben, bieden wij onze klanten de meeste keuze en ontzorgen we hen op meerdere vlakken.

Onze Bedrijfscultuur

Het team van Moving-In bestaat uit creatieve, vlotte en hardwerkende professionals. Van onze kantoormedewerkers, movers (meubelbezorgers), teamleiders, stylistes, magazijn- en facilitaire medewerkers tot ons marketingteam en onze IT-specialisten. Samen streven we ernaar om te groeien en te blijven verbeteren. We vinden het belangrijk om elke bewoner een thuisgevoel te geven en hechten veel waarde aan communicatie en deskundigheid.

Dit is wie we zijn en hier zijn we ongelofelijk trots op. Een team met verschillende mensen, van ingetogen tot luidruchtig en heel veel verschillende culturen! De familiaire sfeer maakt ons uniek en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. We zijn jong, ambitieus en hebben een ongelofelijke passie om het elke dag weer beter te doen. We communiceren open en eerlijk naar elkaar én naar onze klanten. Dát is onze cultuur.

Stagelopen, afstuderen of werken bij Moving-In

Bij Moving-In telt jouw groei. We zijn ervan overtuigd dat iedereen een uniek pad bewandelt. Of je nu aan het begin van jouw reis staat of al enkele mijlpalen hebt bereikt, hier krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Onze werkomgeving is dynamisch en vol met kansen. We omarmen verandering en innovatie, waardoor je voortdurend uitgedaagd en geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Als je houdt van een uitdagende en inspirerende werkomgeving, zul je je bij ons helemaal thuis voelen.

Korte lijnen en vrijheid? Yes, dat zijn wij! We geloven in open en directe communicatie. Bij Moving-In heb je de vrijheid om je eigen werkzaamheden vorm te geven. Dit betekent dat je de kans krijgt om initiatief te nemen, creatieve oplossingen te bedenken en je werkproces naar eigen inzicht te organiseren. Je hebt de vrijheid om je potentieel op jouw manier te benutten.

Dus, als je op zoek bent naar een werkomgeving die jouw groei ondersteunt, vol kansen en uitdagingen zit, en waar een familiaire sfeer heerst, dan is Moving-In jouw perfecte bestemming. We staan klaar om je met open armen te ontvangen!

Photo Gallery

Carrièrekansen bij dit bedrijf uit Twente!

Vacatures geplaatst door Moving-In

Sector(en)
Bouw en vastgoed
Locatie
Almelo